Friss hírek

2010.04.10. 08:16

Nincs ajánlat a salgótarjáni öblösüveggyárra - Nógrád Megyei Hírlap

Továbbra sincs gazdája a fél éve felszámolás alatt álló salgótarjáni öblösüveggyárnak. A megvételére kiírt legutóbbi pályázatra egyetlen ajánlat sem érkezett, így a hitelezõi választmány várhatóan a korábbi licitár leszállításáról dönt - írja a Nógrád Megyei Hírlap.
Balázs Miklós, a szlovák tulajdonosoktól felszámolásba került salgótarjáni öblösüveggyárnak, az R-Glass Hungary Zrt-nek a felszámoló-biztosa elmondta: 1,26 milliárd forintot szerettek volna kapni a több mint százéves, s valamikor 2600 fõt foglalkoztató öblösüveggyárért. S bár öt befektetõ-csoport is érdeklõdött a gyár iránt, végül egy sem tett vételi ajánlatot a pályázatbenyújtási határidõ lejártáig. Az öblösüveggyár hitelezõ választmánya április 13-án ülésezik legközelebb, akkor döntenek az új licitárról, valamint tárgyalják azt a szerzõdéstervezetet is, amelyet a Nógrád Megyei Önkormányzat már jóváhagyott a gyár mintadarabjainak múzeumi átvételérõl.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!