Friss hírek

2010.04.14. 05:26

Ma kezdõdik a Mûegyetemi Állásbörze

<p>Csaknem 140 kiállító cég képviselteti magát a 30. Mûegyetemi Állásbörzén április 14-én és 15-én, a mûszaki mellett gazdasági, természettudományi és logisztikai területekrõl. A látogatók több mint 1400 állásajánlat, valamint ezer szakmai gyakorlati hely közül választhatnak - mondta a Független Hírügynökségnek Kreutzer Richárd, az állásbörze fõszervezõje.</p>

A több mint 1400 állásajánlat elsõsorban frissdiplomásoknak és 1-2 éves tapasztalatokkal rendelkezõ fiataloknak szól. Az alsóbb éveseknek a cégek több mint 70 százaléka kínál szakmai gyakorlatot, csaknem ezer ilyen lehetõség várja az érdeklõdõket.

A legkeresettebb végzettségûek továbbra is a villamosmérnökök és az informatikusok, a kiállítók 43 százaléka keres villamosmérnököket és 39 százaléka számítógépes szakembereket. A gazdasági diploma is jónak számít, a meghirdetett állások 27 százaléka az ilyen végzettségûeknek szól. A gépészmérnökök és a vegyészek iránt is nagy az igény.

További részletek a www.allasborze.bme.hu internetes oldalon olvashatóak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!