Friss hírek

2010.04.16. 16:01

Intenzív osztályon ápolják, de stabil az állapota a Pécsett megkéselt nõnek

<p>Életmentõ mûtétet hajtottak végre a csütörtök este megkéselt 34 éves nõn, akinek élettársa felrobbantotta magát. A nõt sokkos, életveszélyes állapotban szállították kórházba, ahol azonnal megmûtötték, jelenleg az intenzív osztályon ápolják, állapota stabil - mondta el a Független Hírügynökségnek Csontos Csaba, a Pécsi Tudmományegyetem Traumatológiai Központ aneszteziológiai és intenzív osztályának vezetõje. Információink szerint 6-8 helyen szúrta meg a nõt élettársa, aki ezt követõen felrobbantotta magát.</p>


Családi dráma vezetett a csütörtök esti pécsi vérengzéshez, amelyben egy 56 éves férfi elõbb megkéselte 34 éves élettársát, majd elektromos árammal mûködésbe hozott ipari robbanószerrel felrobbantotta magát - közölte a Független Hírügynökséggel Zsobrák Péter, a Baranya Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje. A rendõrség kihallgatta az intenzív osztályon ápolt asszonyt, és a tragédiát végignézõ 12 éves lányát. A Független Hírügynökség úgy tudja, a kislányt a nagyszülõk vették magukhoz, valószínûleg pszichológiai kezelésre lesz szüksége.

A Független Hírügynökség csütörtökön este számolt be arról, hogy egy ember meghalt, egy másik életveszélyesen megsérült egy családi veszekedést követõen Pécsett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!