Friss hírek

2010.04.20. 05:16

Holnap indul az "Olvassunk együtt!" kampány

<p>Rászoruló gyerekeknek, családoknak és iskoláknak juttatnak könyveket és azokon keresztül az olvasás örömét a kedden induló "Olvassunk együtt! 2010" elnevezésû kampány és programsorozat szervezõi - mondta a Független Hírügynökségnek Mészáros Antónia, a program háziasszonya. Április 20-án, kedden a budapesti Deák Diák Általános iskolába látogatnak el, majd tucatnyi vidéki helyszínt keresnek fel.</p>

Ismert emberek segítségével és ajándék könyvekkel próbálják meghozni a gyerekek kedvét az olvasáshoz. Az "Olvassunk együtt! 2010" elnevezésû kampány és programsorozat elsõ állomása a fõvárosi VIII. kerületi Deák Diák Általános Iskola lesz, ahol Dobó Kata és Kepes András olvas majd közösen a gyerekekkel. Ez után a Barboncás társulat vezetésével interaktív foglalkozás indul.

A programsorozat április 29-én Tiszabõre látogat, és még számos települést keresnek fel, mindig más-más ismert emberrel. Gyárfás Dorka, Puskás Peti, Tóth Olivér, Nyári Oszkár és Nyári Szilvia már jelezte, hogy elfogadja a meghívást. Mivel a lista még bõvül, nem is tudni pontosan, hány helyre látogatnak el a kampánnyal.

További helyszínekkel és programokkal kapcsolatos információkat a www.olvassunkegyutt.hu internetes oldalon lehet találni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!