Friss hírek

2010.04.22. 14:41

Fidesz: a honvédelmi tárca az elmúlt 8 év "állatorvosi lova"

<p>A Fidesz szerint az, ami a Honvédelmi Minisztériumnál (HM) történt az elmúlt években és ami az elmúlt hetekben kezd nyilvánosságra kerülni, az az elmúlt 8 év idõszakának az "állatorvosi lova" - jelentette ki Szijjártó Péter csütörtökön Budapesten.</p>

Az ellenzéki párt elnöki stábvezetõje arra a csütörtöki hírre reagált, miszerint a Honvédelmi Minisztérium Fejlesztési és Logisztikai Ügynöksége (HM FLÜ) 2007-2008-ban egy budapesti fogászattal kötött szerzõdést adózási, jogi, szakértõi, informatikai és koordinációs szolgáltatásokra.
Szijjártó szerint néhány honvédségi vezetõnek kínos percei lesznek, amikor választ kell adnia a fogászat szerzõdtetésének honvédelmi és nemzetvédelmi okait firtató kérdésekre. A Fidesz ugyanis ezt az ügyet is mindenképpen kivizsgálja majd kormányra kerülése esetén.

Az ellenzéki politikus hozzátette: ez az ügy hûen tükrözi az elmúlt nyolc év történéseit, amikor is szinte minden nap nyilvánosságra kerültek újabb és újabb korrupciós ügyek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!