Friss hírek

2010.04.25. 11:51

Drogosokat fogtak Békésben - rendõr vezette az autót

<p>Egy rendõr vezette azt az autót, amelynek két utasa heroint fogyasztott. Békéscsaba-Mezõmegyernél állították meg õket egy dûlõúton még pénteken délután - mondta a Független Hírügynökségnek vasárnap Pengõ Erzsébet, a Békés Megyei Rendõr-fõkapitányság helyettes szóvivõje.</p>

Békéscsaba külvárosában, egy mezõmegyeri dûlõúton állították meg a rendõrök a gépkocsit, még pénteken. Hárman ültek benne, késõbb kiderült, hogy egyikük egy autópálya rendõr. Mindhárom férfin elvégezték a drog-gyorstesztet, amely alapján két férfinél kimutatták, hogy heroint fogyasztottak. Õket egyébként már ismerték a rendõrök, éppen kábítószer-fogyasztóként. A rendõrnél a teszt nem mutatott ki kábítószert. Õt egyelõre csak tanúként hallgatták ki.

Ennek ellenére a békéscsabai rendõrök értesítették az Ügyészségi Nyomozóhivatalt, és az autópálya rendõr felettesét is. A rendõr további sorsáról és arról, hogy milyen vizsgálatok lesznek vele kapcsolatban, a felettese dönt majd - tette hozzá Pengõ Erzsébet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!