Friss hírek

2010.04.27. 12:36

Bõ egy hét múlva startol az L1 KortársTáncfesztivál

<p>Lengyel, szlovén, cseh, szlovák, dán és magyar táncosok közremûködésével május 6-án kezdõdik az L1 KortársTáncfesztivál. Öt napon át két helyszín lesz: az elsõ három napon a Bakelitben, az utolsó két napon pedig a Gödörben várják az érdeklõdõket- mondta a Független Hírügynökségnek Ladjánszki Márta, az L1 Egyesület tagja.</p>

Idén két helyszínen, a Bakelit Multi Art Center és Gödör Spicc Színpadán rendezik meg a IX. L1 KortársTáncfesztivált május 6-a és 10-e között. A programsorozat célja, hogy teret és helyet adjanak a magyar és külföldi kortárs táncokoknak, a társmûvészeteket is vendégül látva.

A magyar mûvészek mellett Csehországból, Dániából, Lengyelországból, Szlovákiából és Szlovéniából is érkeznek mûvészek. A május 6-ai megnyitón Casablanca Therapy címmel egy nemzetközi együttmûködésben létrejött elõadás õsbemutatóját nézhetik meg az érdeklõdõk a Bakelitben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!