Friss hírek

2010.04.30. 16:46

Agyonütött az áram egy munkást Hajdúnánáson

<p>Agyonütött az áram egy Hajdúnánás közelében lévõ transzformátoron dolgozó munkást pénteken. A férfi ismeretlen okból ment be a nagyfeszültség alatt álló helyiségbe. A munkavédelmi fõfelügyelõség és a rendõrség is vizsgálatot folytat az ügyben.</p>

Három munkás végezte a szokásos karbantartási munkákat péntek délelõtt a hajdúnánási transzformátoron. Lefesztelenítették, lekapcsolták a hálózatról a transzformátort, hogy elvégezhessék a karbantartást és ki tudják takarítani. Egy helyiség áram alatt maradt, ebben azonban a munkásoknak semmi dolguk nem volt - áll a rendõrség péntek délutáni közleményében. A három közül két férfi magára hagyta egy idõre 42 éves társát, aki eddig ismeretlen okból bement a helyiségbe, ahol áramütés érte és azonnal meghalt.

Az ügyben a munkavédelmi fõfelügyelet vizsgálatot rendelt el, a Hajdúnánási Rendõrkapitányság pedig rendkívüli haláleset miatt indított eljárást, és vizsgálja a két másik dolgozó felelõsségét is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!