Friss hírek

2010.04.21. 10:46

A vendégcsapat szurkolóival akart kiszúrni

<p>Elfogták és õrizetbe vették a rendõrök azt a helyi szurkolót, aki a kedd esti Nyíregyháza-Debrecen focimeccs után három parkoló autó abroncsait kiszúrta, egynek pedig letörte a visszapillantó tükrét. A Spari-drukker a vendég Loki szurkolóinak akart borsot törni az orra alá. Összesen 120 ezer forint kárt okozott - de nem nekik.</p>

A rendõrök nem sokkal a rongálás után egy közeli kocsmában találták meg a feltételezett elkövetõt - tudta meg a Független Hírügynökség Fülöp Gergelytõl, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõjétõl. A 24 éves férfit rongálás, illetve garázdaság vétségének megalapozott gyanújával hallgatták ki. A helyi csapat, a Spartacus szurkolója azzal védekezett: tettét ittas állapotban követte el, és azokat az autókat szemelte ki, melyek rendszámkeretén a vendégcsapat városa szerepelt. A többszörösen büntetett elõéletû férfit, aki ellen garázdaság miatt jelenleg is folyik eljárás, a rendõrség õrizetbe vette.
A tanúkihallgatások során pedig az is kiderült: a megrongált autók tulajdonosai egyébként nem vendégdrukkerek voltak, sõt, nem is mind a meccsre érkeztek - a szurkoló valószínûleg figyelmen kívül hagtyta, hogy ugyanabban az utcában, a stadionnal átellenben van a Nyíregyházi Fõiskola.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!