Friss hírek

2010.02.26. 12:53

Verekedõ lányok - fegyelmi indul

<p>Belsõ vizsgálat, fegyelmi eljárás indul abban a nyíregyházi középiskolában, ahol két diáklány úgy összeverekedett szerdán, hogy egyiküknek eltörött az orrcsontja - tudta meg a Független Hírrügynökség az intézmény igazgatójától.</p>

Halász Zoltán, a nyíregyházi Westsik Vilmos szaközépiskola igazgatója a Független Hírügynökségnek elmondta: belsõ vizsgálatot, fegyelmi eljárást indítanak az iskolában szerdán történtek tisztázására.
Mint arról korábban már hírt adtunk, egy 16 és egy 15 éves lány verekedett össze az iskolában, miután valami apróságon összeszólalkoztak. A fiatalabb súlyos sérüléseket szenvedett, orrcsontja eltört. Halász Zoltán igazgatótól megtudtuk: a gyereket a nyíregyházi Jósa András Kórház sürgõsségi osztályár szállították, szüleit értesítették. Hangsúlyozta: elszigetelt esetrõl van szó, ilyen az intézményben még nem volt. Hozzátette: azokat a viselkedési problémákat, amelyeket otthonról hoznak a gyerekek, az iskola nem tudja kompenzálni.
A 16 éves lány azóta egyébként nem volt iskolában, szüleit telefonon nem sikerült elérniük a pedagógusoknak, ezért levélben tájékoztatták õket a történtekrõl.
A rendõrségen súlyos testi sértés gyanúja miatt indult eljárás a 16 éves lánnyal szemben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!