Friss hírek

2010.02.23. 16:02

MSZP: Cser-Palkovics András azonnal távozzon a közéletbõl

<p>Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivõje hétfõn a parlamentben azt mondta egy MSZP-s képviselõnek, hogy "börtönben fogsz ülni", ezért 24 órán belül le kell mondania képviselõi mandátumáról - mondta keddi sajtótájékoztatóján az MSZP szóvivõje. Nyakó István szerint a politikus - aki 2006-ban a Jobbik támogatásával szerzett képviselõi mandátumot a székesfehérvári közgyûlésben - korábban is tett sértõ megjegyzést képviselõtársára. A kormánypárti politikus rossz üzenetnek nevezte, hogy miközben Mádi Lászlót egy szakpolitikai mondata miatt törölték a Fidesz listájáról, addig Cser-Palkovics András megtarthatja mandátumát.</p>

Az Országgyûlés hétfõi ülésén a szocialista Keller László a Fidesz helyettes szóvivõjéhez fordult, azt kérdezve, hogy jobbikos-e, mire õ azt válaszolta, "az az igaz, hogy te börtönbe kerülsz". Az MSZP szóvivõje szerint aki így beszél, annak nincs helye a törvényhozásban és a hatalom környékén. Nyakó István emlékeztetett rá, hogy az ellenzéki politikus tavaly decemberben a székesfehérvári közgyûlésben patkánynak nevezte a testület szocialista frakcióvezetõ-helyettesét.

Nyakó István szélsõségesnek és brutálisnak nevezte a kuruc.info támadását az Országos Választási Iroda honlapja ellen, ahogyan a portál más bejegyzéseit is. A politikus szerint azonban a választási informatikai rendszer biztonságos, így ez nem befolyásolja a választások tisztaságát.

Az MSZP szóvivõje felszólította pártja aktivistáit, hogy ne gyûjtsenek ajánlószelvényeket munkahelyeken, egyúttal erre kérte más pártok szimpatizánsait is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!