Friss hírek

2010.02.19. 10:14

Káosz a Csongrád-Kiskunfélegyháza között történt balesetnél - busz, tûtoltóautó az árokban, elgázoltak egy rendõrnõt

<p>A hatalmas köd miatt több újabb baleset történt a 451-es fõúton Kiskunfélegyháza és Csongrád között. Egy tûzoltóautó és egy busz hajtott az árokba, egy rendõrt pedig elgázolt egy kamion a hajnali balest után. A fõúton még kora reggel történt az elsõ baleset. A rendõrség már akkor figyelmeztetett, mert a térségben nagy köd van és a baleset egy beláthatatlan kanyarban történt.</p>

A baleset helyszínén egy román busz sofõrje a ködben késõn vette észre az álló kocsisort, ezért, hogy elkerülje az ütközést az árokba hajtott az autóbusszal. Ugyanígy járt egy, a balesethez sietõ tûzoltóautó is, a sofõr itt is az árokba hajtott a megkülönböztetõ jelzéseit használó jármûvel. Sem a buszon, sem a tûzoltóautóban senki sem sérült meg. Súlyosan megsérült viszont egy rendõrnõ, õt egy német kamion gázolta el, mert a sofõr késõn vette észre a hatalmas ködben a forgalmat terelõ egyenruhást. A rendõrnõ már nem tudott a kamion elõl elugrani, így a teherautó elgázolta - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Tuczakov Szilvána õrnagy, a Csongrád Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóreferense.

A fõúton az elsõ baleset még kora reggel történt. Egy személyautó haladt Csongrád felõl Gátér irányába, amikor egy tréler elõzésébe kezdett az erõs köd ellenére. Közben frontálisan ütközött egy vele szemben szabályosan közlekedõ kamionnal. A balesetben a személygépkocsi sofõrje és utasa súlyosan megsérült.

A balesetsorozat helyszínén jelenleg is teljes útlezárás van. A rendõrök a forgalmat Bokrosnál és Gátérnál elterelik. A köd idõközben feloszlott.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!