Friss hírek

2010.02.01. 17:52

Juhászokra támadtak

<p>Juhászokra támadtak szórakozni induló fiatalok Nyírtelken a hétvégén. Pénzt cigarettát, italt követeltek tõlük. A rendõrség rablás és más bûncselekmények megalapozott gyanújával vette õrizetbe a nyolc 17-24 év közötti fiatalt, köztük egy lányt, hétfõn a Nyíregyházi Városi Bíróság a nyolcból három elkövetõ elõzetes letartóztatásáról döntött.</p>

Rablás és más bûncselekmények elkövetésének megalapozott gyanújával vett õrizetbe a Nyíregyházi Rendõrkapitányság a hétvégén nyolc fiatalt. A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak január 30-ára virradóan gyalog indultak szórakozni Nyírtelekrõl. Útközben egy mezõn vágtak át, amikor megláttak egy bódét, melyben két juhász aludt. Rájuk törtek, majd pénzt, cigarettát és bort követelve ütötték, rúgták, illetve egy karóval ütlegelték a középkorú férfiakat. A juhászok csak cigarettát tudtak adni. Úgy tûnt, ennyivel beérik a támadók, ki is jöttek a bódéból, de ketten csak visszamentek, mert kevesellték a zsákmányt, ezért még egyszer megverték a két juhászt. Az egyikük súlyos, a másik könnyû sérüléseket szenvedett.

A Nyíregyházi Rendõrkapitányság még aznap elfogta és õrizetbe vette a feltételezett tetteseket. A nyolc gyanúsítottból hétfõn három elõzetes letartóztatásba került, a többiek szabadlábon védekezhetnek - tájékoztatott Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!