Friss hírek

2009.12.05. 05:44

Mikulásvonat a Gyermekvasúton és a Vasúttörténeti Parkban

<p>Bárki találkozhat a Mikulással a Gyermekvasúton, a hétvégén. A mikulásvonatokon a gyerekek együtt utaznak az õsz szakállúval és segítõivel, a krampuszokkal. Menet közben beszélgetni is lehet velük, a kicsik ajándékot is kapnak. A Nyugati pályaudvarról pedig Télapó Expressz indul szombaton. A "Mikulásruhába" öltözött gõzmozdony a Vasúttörténeti Parkba viszi a kicsiket és a nagyokat.</p>

A Mikulás minden gyerekkel elbeszélget, majd megajándékozza õket egy hagyományos, édességekbõl és gyümölcsbõl összeállított mikuláscsomaggal a Gyermekvasúton. Az utazás során a gyerekek a krampuszok vezetésével, közös énekléssel és játékkal várják és köszöntik a Mikulást.

Hûvösvölgy állomáson a mikulásvonat indulására várakozó, illetve az ide megérkezõ utasokat különbözõ gyermekprogramokkal várják. Az állomás elõtti téren az egyik hupikék törpikével és krampuszokkal énekelhetnek, játszhatnak és táncolhatnak.. A mikulásvonatokra csak elõre megváltott jeggyel lehet felszállni..

A Vasúttörténeti Parkban is mikulás-programokkal várják a gyerekeket. A Télapó Expressz a Nyugati pályaudvarról indul szombat délelõtt. A parkban aztán zenés mûsorral várják a közönséget és a Mikulást, aki ünnepi díszben pompázó hajtányon érkezik és természetesen hoz ajándékot is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!