Friss hírek

2009.11.14. 19:29

Versenyautó gázolt el egy nõt Miskolcon

<p>Valószínûleg egy olajfolt okozott balesetet szombat délután a miskolci rally versenyen. Egy versenyautó elgázolt egy nõt, aki a szalagkorláton kívül állt, könnyebb sérülésekkel szállították kórházba. A legfrissebb információk szerint a balesetben egy másik nézõ is megsérült, de neki sincs komoly baja.</p>

Valószínûleg mûszaki hiba miatt folyt ki az olaj az egyik versenyautóból, és ezen csúszott meg a balesetet okozó jármû. A rendõrség jelenleg is vizsgálja a baleset körülményeit és az esetleges felelõsöket - közölte a Független Hírügynökséggel Gaskó Bertalan, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

A baleset a kétnapos Borsod megyei Rally Sprint bajnokságon történt, amelyen 170 résztvevõ indult. A verseny miatt Miskolc egész belvárosát lezárták - mondta a verseny fõszervezõje. Üveges Gábor azt is közölte: a szombati futam délután 4 órakor kezdõdött este 7-ig tartott volna, de a baleset miatt 6-kor lefújták. A vasárnapi versenyt megtartják, mivel azt már lakott területen kívül rendezik meg - tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik