Friss hírek

2009.11.04. 18:34

Verekedés Hajóson - gázpisztollyal is lõttek

<p>Két gyerek összetûzése fajult el annyira a Bács-Kiskun megyei Hajóson, hogy szerda délután összeverekedett egymással két család a településen. Az összecsapás közben egy gáz-riasztó pisztoly is elsült. A kalocsai rendõrkapitányság bûnügyi osztálya csoportosan elkövetett garázdaság és súlyos testi sértés miatt indított nyomozást, az egyik férfi orrát verekedés közben betörték.</p>

A családi viszály két gyerek verekedése miatt tört ki. Az egyik gyerek apja délelõtt bement a helyi iskolába és számon kérte a fiát megverõ kisdiákon a történteket. Erre a másik gyerek apja és még négy családtag az apa munkahelyére, a helyi tüzép telepre ment és összeverekedett a férfival. A férfi egyik munkatársa egy gázpisztollyal rálõtt a támadókra. A verekedésnek végül a rendõrök vetettek véget - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Nyikos Tamás, a Bács-Kiskun Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóreferense.

Az ügyben a kalocsai rendõrkapitányság indított vizsgálatot csoportos garázdaság és súlyos testi sértés miatt. Az ügyben pontos tájékoztatást csütörtök reggelre ígérnek a rendõrök..

Ezek is érdekelhetik