Friss hírek

2009.11.22. 12:19

Sorházi apartman áráért siófoki nyaraló

<p>Egy sorházi apartman áráért jutott hozzá egy siófoki nyaralóhoz a Fidesz korábbi országgyûlési képviselõ-jelöltje - ezt kifogásolta vasárnapi sajtótájékoztatóján Szabó Zoltán szocialista politikus. Mint mondta, 6,5 millió forintot kért el a fideszes vezetésû Pest megyei önkormányzat az ingatlanért, holott a Balaton partján egy hasonló ház 20-40 millió forintba kerül.</p>

Szabó Zoltán elmondása szerint eladta siófoki, több mint 600 négyzetméteres, vízparthoz közeli telken fekvõ 100 négyzetméteres nyaralóját a Fidesz irányította Pest megyei önkormányzat. A legjobb - 6,5 millió forintos - ajánlatot Árvai László tette, aki korábban a Fidesz országgyûlési képviselõ-jelöltje volt, 1998 és 2002 között pedig a megyei közgyûlés tagja.
A szocialista politikus ismertetése szerint ennyi pénzért Siófokon egy sorházi apartmant lehetne megvásárolni. A hasonló adottságokkal rendelkezõ házakat ugyanis 20 és 40 millió forint közötti összegért kínálják.

Szabó Zoltán vitathatatlannak nevezte, hogy hasonló esetek kerültek már napvilágra - egyebek mellett - kormánypárti vezetésû önkormányzatoknál is - ezekben az esetekben Balsai István, a Fidesz által felállítani kívánt számonkérõ testület elnöke elszámoltatásról beszélt. A szocialista képviselõ szerint azonban úgy tûnik, a siófoki nyaraló esetében még várni kell Balsai István akcióba lépésére.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!