Friss hírek

2009.11.08. 18:44

Hármas gyilkosság Tompán - még mindig helyszínelnek a rendõrök

<p>Ötödik napja helyszínelnek Tompán a rendõrök abban a családi házban, amelyben brutálisan meggyilkoltak egy idõs házaspárt és középkorú lányukat. Úgy volt, hogy vasárnapra végeznek, azonban a tervezettnél lassabban haladnak a hatalmas épületben. A brutális gyilkosság áldozatait jövõ szerdán temetik el Kelebián.</p>

Ötödik napja tart a helyszíni szemle Tompán és ez még a jövõ héten is folytatódni fog, több tucat embert hallgattak ki kollegáim tanúként, és a család kapcsolatrendszerének a feltérképezése van folyamatban - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Mihályné Bornemisza Eleonóra õrnagy, a Bács-Kiskun Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóreferense.

A család korábban virágkertészettel és állattartással foglalkozott, jól ment a panzió is. Sosem kértek és kaptak komolyabb összeget kölcsön, nem voltak haragosaik sem. Az elmúlt években azonban a látszat ellenére elszegényedtek.

Kora délután jótékonysági focimeccset tartottak a településen.. A drukkerek kék szalaggal demonstráltak az erõszak ellen. A meccset szakadó esõben játszották a csapatok, így is sokan szurkoltak a lelátóról. A mérkõzés teljes bevételét a gyilkosságok után félárván maradt gyerekeknek és özvegy édesapjuknak ajánlotta a klub.

Ezek is érdekelhetik