Friss hírek

2009.11.07. 14:39

Frontális karambol a 11-es fõúton - a rendõrség eljárást indított, félpályán már megindult a forgalom

<p>A rendõrség segítségnyújtás elmulasztása miatt eljárást indított annak a kocsinak a sofõrje ellen, aki szombaton, kora délután okozott balesetet a 11-es fõúton. Az autós a történtek után megállás nélkül továbbhajtott. A karambolban négyen sérültek meg, köztük két gyerek is.</p>

Mint arról a Független Hírügynökség már beszámolt, a baleset szombaton, kora történt a 11-es fõúton, Dunabogdány és Tahitótfalu között. Egy kocsi megpróbálta megelõzni az elõtte haladó autót, de nem tudta befejezni a manõvert, így visszasorolt a jármû mögé, de közben nekiment. A vétlen kocsi - amelyben egy család utazott - ezután átsodródott a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött egy akkor ékezõ kocsival. A baleset okozó kocsi sofõrje ezután elmenekült a helyszínrõl. Az Országos Mentõszolgálat korábbi tájékoztatása szerint egy embert életveszélyes, kettõt súlyos, míg egy gyereket könnyû sérülésekkel szállítottak kórházba.

A baleset miatt a 11- es fõút érintett szakaszát lezárták, emiatt az autósok egy ideig vesztegeltek, azonban félpályán már megindulhatott a forgalom- mondta a Független Hírügynökségnek Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

A rendõrök az ismeretlen autóst még keresik, ellene segítségnyújtás elmulasztása miatt indítottak eljárást. A rendõrség egy kisméretû fehér autót -feltehetõen egy Opel Astrát vagy Corsát - keres, amelynek valószínûleg zöld sérülés van az oldalán. Kérik, hogy aki látta az említett kocsit, vagy információja van a történtekkel kapcsolatban, értesítse a Szentendrei Rendõrkapitányságot, vagy hívja a 107-et.

Ezek is érdekelhetik