Friss hírek

2009.11.17. 10:59

Fidesz: az MSZP ismét lebukott Hunvald fizetésével

<p>Az MSZP ismét lebukott azzal, hogy úgy döntött: Hunvald György hetedik kerületi polgármester fizetését letéti számlára utalják, vagyis az elõzetes letartóztatásban lévõ politikus pénzét változatlanul folyósítják - ezt mondta kedden Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivõje újságíróknak.</p>

A szocialisták döntöttek: Hunvald György továbbra is kapja fizetését, ezzel ismét párttársuk érdekét helyezték elõre - mondta Cser-Palkovics András a sajtótájékoztatón. A Fidesz helyettes szóvivõje szerint az önkormányzat szempontjából mindegy, hogy Hunvald György számára vagy letéti számlára utalják a polgármester fizetését.

Az MSZP mindent megtesz azért, hogy fennmaradjon ez az áldatlan helyzet - fogalmazott Cser-Palkovics. Szerinte ezt bizonyítja, hogy a szocialisták minden hétfõn leszavazzák a Fidesz törvénymódosító indítványának napirendre vételét, amellyel megtiltanák az elõzetes letartóztatásban lévõ polgármesterek fizetését, ha vannak ilyenek. Sõt, most hétfõn az MSZP saját, hasonló indítványát is visszavonta - tette hozzá Cser-Palkovics András.

Ezek is érdekelhetik