Friss hírek

2009.11.02. 14:04

A hétvégén lesz a Babamama Expo az Arénában

<p>Immár negyedik alkalommal rendezik meg a Babamama Expót és Gyermekvilág Kiállítást november 6-a és 8-a között, a Papp László Budapest Sportarénában- mondta a Független Hírügynökségnek Pálmai Ildikó sajtóreferens. Csaknem 200 kiállító mutatkozik majd be, és elõadásokkal valamint szórakoztató programokkal is várják majd a családokat. A szervezõk körülbelül húszezer érdeklõdõre számítanak.</p>

Idén csaknem 200 kiállító lesz ott a Babamama Expón- mondta Pálmai Ildikó. Több tucat szórakoztató programot is szerveznek majd, és az érdeklõdõk neves szakemberektõl is kaphatnak tanácsot a szüléssel, a gyerekneveléssel és egészségügyi kérdésekkel kapcsolatban.

A kiállított termékek, szolgáltatások között minden megtalálható, amire csak a baba- és gyerekvilágban szükség lehet: kezdve a baba- és gyerekszobabútoroktól, a ruhákon, játékokon, könyveken, a gyerekek biztonságát szem elõtt tartó családi autókon át, egészen az óvodák, bébiszitterek, biztosítók, bankok, ajánlatáig- mondta a sajtóreferens.

A gyermekeket játszóház, gyermekmegõrzõ, kalandpark, gyerek KRESZ pálya és közlekedésbiztonsági játék várja. A kismamák pedig 4D ultrahang vizsgálaton és õssejt-tanácsadáson is részt vehetnek. Szakemberek elmondják, hogyan készülhetnek fel a szülésre, illetve nevelési és életmód tanácsadás is lesz- mondta Pálmai Ildikó.