Friss hírek

2009.07.21. 19:09

Újabb sikamlós hangfelvétel Berlusconi örömlány-botrányában

<p>Újabb hangfelvételt hozott nyilvánosságra egy olasz napilap a Silvio Berlusconi olasz kormányfőhöz kötött örömlány-botránnyal kapcsolatban. A kedden közzétett felvételen egy vállalkozó beszéli meg egy örömlánnyal, hogy milyen feltételek mellett bérli fel egy Berlusconival töltendő éjszakára. A hatóságok vádja szerint a vállalkozó szervezte be és fizette azokat a lányokat, akik Berlusconi római rezidenciáján és szardíniai villájában jártak. A vizsgálat nem irányul közvetlenül az olasz kormányfő ellen.</p>

Berlusconi "nem úgy fogad majd, mint egy örömlányt, hanem mint az én egyik barátomat" - mondja állítólag a felvételen Gianpaolo Tarantini vállalkozó a Patrizia D Addario nevű hölgynek. A felvétel tanúsága szerint abban egyeztek meg, hogy a nő ezer eurót kap előre, és újabb ezer eurót, ha éjszakára is ottmarad.

Az olasz hatóságok vádja szerint Tarantini szervezte be és fizette azokat a lányokat, akik Berlusconi római rezidenciáján és szardíniai villájában jártak. D Addario azt nyilatkozta az olasz médiának, hogy két éjszakát töltött intim célból ezeken a helyeken, és két-kétezer eurót ígértek neki szolgáltatásaiért.

A lány azt is állítja, hogy ő készítette a hangfelvételt, amelynek részletét közzétette a L Espresso, majd az anyagot átadta az ügyészségnek. A lány elmondása szerint fényképeket is készített mobiltelefonjával Berlusconi római rezidenciájában.

A hangfelvételt a weboldalán nyilvánosságra hozó L Espresso című baloldali lap egy nappal korábban egy olyan felvételt tett közzé, amelyen állítólag a konzervatív olasz miniszterelnök éppen az ágyba bújás előtt beszélget az örömlánnyal. "Én is megyek zuhanyozni. Várj meg a nagy ágyban, ha előbb végzel" - mondja a felvételen a Berlusconinak tulajdonított férfihang. Mire a női hang megkérdezi: "Melyik nagy ágyban?Putyinéban?" "Putyinéban" - válaszolja erre a férfi, arra az ágyra utalva, amelyben egyszer Vlagyimir Putyin jelenlegi orosz kormányfő aludt.

Berlusconi pártjának szóvivője koholmánynak nevezte a hangvételt, amely szerinte csak arra jó, hogy felélesszék a régen halott médiakampányt a kormányfő ellen. Berlusconi ügyvédje perrel fenyegetett meg mindenkit, aki használni meri a felvételt. A jobboldali kormányfő pedig tagadta, hogy pénzért venne szexet, közölve, hogy jobban kedveli a "hódítás örömét".

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!