Friss hírek

2009.07.10. 15:06

Szombattól jelentős forgalomkorlátozás lép életbe az M0-áson

<p>Jelentős forgalomkorlátozásra kell számítani szombattól az M0-ás 13,4-es kilométerszelvényénél található, Nagytétényi út feletti híd felújítása miatt. Az autósokat irányonként két-két sávra terelik, és aznap háromszor 5-10 percre teljes egészében leállítják a forgalmat Nagytétény térségében. Erre a két pályát elválasztó terelőfalak áthelyezése miatt van szükség, a terelés kiépítéséhez. Ebben az időszakban torlódásokra kell számítani a környéken - hívta fel a figyelmet pénteki közleményében az Állami Autópálya Kezelő Zrt.</p>

Később teljes lezárásra már nem, de terelésekre illetve sebességkorlátozásokra folyamatosan számítani kell. Az autósok két-két szűkített sávon, óránként legfeljebb 60 kilométer per órás sebesség mellett közlekedhetnek; a belső sávban két méternéál szélesebb járművek nem közlekedhetnek majd.

A munkálatokat az irányonkénti két szűkített sáv átvezetése mellett három ütemben végzik el: az első ütem július 22-ig tart, a második és harmadik ütemet a Forma-1 Magyar Nagydíja után, augusztusra időzítik. A Nagytétényi út és a Budapest-Pusztaszabolcs vasútvonal felett átívelő híd felújítása csaknem 40 millió forintba kerül, és várhatóan a nyár végéig eltart.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!