Friss hírek

2009.07.20. 19:27

Sikamlós hangfelvétel, amelyen állítólag Berlusconi és egy örömlány beszélget

<p>Sikamlós részleteket tett közzé hétfőn az egyik olasz hetilap a honlapján egy hangfelvételből, amelyen állítólag az olasz kormányfő és egy call-girl beszélgetése hallható, mielőtt ágyba bújnának. A baloldali L Espresso hanganyaga nem csak Silvio Berlusconi-t hozza hírbe, hanem közvetve Vlagyimir Putyin jelenlegi orosz miniszterelnököt, korábbi államfőt is.</p>

A L Espresso anyagán a Berlusconinak tulajdonított férfi azt mondja: "Én is megyek zuhanyozni. Várj meg a nagy ágyban, ha előbb végzel." Mire a női hang, amely állítólag a Patrizia D Addario nevű call-girl-é megkérdezi: "Melyik nagy ágyba? A Putyinéba?" Erre így felel az állítólagos Berlusconi: "A Putyiné...mennyire édes, az a függönyös ágy." Mire a hölgy: " A baldachinos ágyban már alszik Putyin."

Patrizia D Addario, a sikamlós beszélgetésben állítólag hallható hölgy annak a vizsgálatnak a kulcsszereplője, amelynek gyanúsítottja egy vállalkozó. A vád szerint ez a vállalkozó szervezte be és fizette azokat a lányokat, akik Berlusconi római rezidenciáján és szardíniai villájában jártak. A vizsgálat nem irányul közvetlenül az olasz kormányfő ellen.

D Addario azt nyilatkozta az olasz médiának, hogy két éjszakát töltött intim célból ezeken a helyeken, és két-kétezer eurót ígértek neki szolgáltatásaiért. A lány azt is állítja, hogy ő készítette a hangfelvételt, amelynek részletét közzétette a L Espresso, majd az anyagot átadta az ügyészségnek.

Berlusconi Szabadság Népe nevű pártjának szóvivője koholmánynak nevezte a hangvételt, amely szerinte csak arra jó, hogy felélesszék a régen halott médiakampányt a kormányfő ellen. " A miniszterelnök vádlói jobban teszik, ha elfogadják a tényt, és elmennek pihenni, amire nagy szükségük van." -közölte a szóvivő.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!