Friss hírek

2009.07.22. 05:49

Ma kezdődik a Campus Fesztivál Debrecenben

<p>Több mint 200 fellépővel szerdán kezdődik és vasárnapig tart Debrecenben a Campus Fesztivál. Idén már nem a Vekeri-tó partján épül fel a fesztiválváros, hanem Debrecen legismertebb részén, a Nagyerdőn - mondta a Független Hírügynökségnek Bakó Csaba, a rendezvény sajtófőnöke.</p>

A keleti régió egyik legnagyobb rendezvénye a nyári Campus Fesztivál, melyet idén új helyszínen tartanak; a várostól 7 km-re található Vekeri-tó partjáról a központhoz közeli Nagyerdőbe költözött a rendezvény.

A látogatók rendkívül színes programkínálatra számíthatnak. A zenei paletta felölel valamennyi műfajt: a rock mellett a népzene és az elektronikus műfajok rajongói is megtalálhatják a kedvenceiket. A 8 zenei helyszínen fellép a The Rasmus, a Madcon, a Chumbawamba, a Shantel, az E-Z Rollers, vagy a London Elektricity. A világhírű előadókon kívül természetesen a hazai élvonal is jelen lesz, az idén 20 éves Tankcsapda, a Kispál és a Borz, a Quimby, a Zagar, vagy a 30Y is színpadra lép.

A zenés produkciók mellett dumaszínházi estek és filmvetítések szerepelnek a rendezvény kínálatában, különböző sport és művészeti ágakkal is megismerkedhetnek a fesztiválozók, valamint napközben a Nagyerdei Strandfürdőt is használhatják.

A Campus Fesztivál alapvetően a közép- és felsőfokú oktatásban résztvevő fiataloknak szól, de a széles programstruktúra kialakításával az idősebb generáció érdeklődését is igyekszik felkelteni.

A tavalyi 28 ezres látogatottságot tartva, idén is csaknem 30 ezer főre számítanak a rendezők.

A fesztivál részletes programja a www.campusfesztival.hu oldalon olvasható.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!