Friss hírek

2009.07.16. 10:04

Döbbenetes videó Michael Jackson balesetéről

<p>Eddig még nyilvánosságra nem hozott videofelvételt mutatott be egy amerikai magazin Michael Jackson 1984-ben történt balesetéről. A sztár egy Pepsi-reklámot forgatott, amikor meggyulladt a haja, másod- és harmadfokú égési sérüléseket okozva neki.</p>

A US Weekly című lap internetes oldala nyilvánosságra hozta azt a felvételt, amely egy Pepsi-reklám forgatása közben készült még 1984-ben. Az egyik jelenetben látható, hogy a közönségnek hátat fordítva táncmozdulatokat tesz a Pop Királya, amikor túl korán lépett működésbe egy pirotechnikai eszköz. Miután a füst eloszlott, láthatóvá vált Michael Jackson lángoló haja. A sztár folytatta a mozdulatsort, majd leszaladt a színpadról. A stáb tagjai csak ekkor rohantak oda Jacksonhoz, hogy eloltsák, majd levigyék a színpadról. A felvételen látható, hogy a feje tetejéről teljesen leégett a haja.

A balesetben másod - és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett Michael Jackson, akinek egyes feltételezések szerint ekkortól alakult ki a fájdalomcsillapító-függősége. A Pop királyának is nevezett művész június 25-én halt meg hirtelen szívmegállásban.

A balesetről készült videó:

http://www.usmagazine.com/news/video-michael-jacksons-tragic-commercial-accident-2009157

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!