Friss hírek

2009.04.15. 13:47

Vágányzár lesz szombaton Sopron és Csorna között

<p>Teljes vágányzár lesz április 18-án, szombaton egész nap a GYSEV Zrt. vonalán Sopron és Csorna között. Vonatok helyett pótlóbuszok szállítják az utasokat ezen a szakaszon. Egyes autóbuszok a vasúti menetrendhez képest korábban indulnak és lesznek olyanok is, amelyek késéssel érnek célba.</p>

Az összes vonat helyett vonatpótló buszok közlekednek majd szombaton Sopron és Csorna között. A vonatpótló autóbuszok Sopronból az InterCity-k kivételével - a hivatalos menetrendtől eltérően - korábban, indulnak. Győrből azonban két járat kivételével menetrend szerint indulnak a vonatpótló buszok, amelyek 30-35 perces késéssel érkeznek Sopronba. Az autóbuszok a vasútállomások előtt, illetve Kis-Kópháza, Pinnye, Vitnyéd, Veszkény, Szárföld, Farád községek helyközi autóbusz-megállóhelyein, Fertőbozon pedig a sorompónál állnak meg. A vonatpótló autóbuszokon kerékpár szállítására nincs lehetőség - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Stöckert Dávid, a GYSEV Zrt. kommunikációs munkatársa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!