Friss hírek

2009.04.07. 18:51

Tolóhajó ütközött a bajai Duna-híd pillérének - az autók és vonatok sem járnak

<p>Tolóhajó ütközött Baján a Duna-híd pillérének kedden délután - erősítette meg a Független Hírügynökség információit Sas Oszkár, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. Hozzátette: a román felségjelzésű tolóhajó hét bárkát vontatott, ezek az ütközés miatt leszakadtak a hajóról és elsodorta őket az ár. A baleset este fél 6 körül történt, azóta a bárkákat megtalálták és visszavontatták. A hídon jelenleg sem az autók, sem a vonatok nem járnak, de a Dunán a hajóközlekedés folyamatos. Sass Oszkár elmondta. a balesetben nem sérült meg senki és környezetszennyezés sem történt.</p>

Kavalecz Imre, a MÁV sajtófőnöke a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy a baleset miatt statikai vizsgálatot kell végezni a hídon, ezért azon átmenetileg szünetel a forgalom. A sajtófőnök hozzátette, hogy az utasokat Baja és Bátaszék között vonatpótló autóbuszokkal szállítják.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!