Friss hírek

2009.04.06. 12:45

"Több mint musical" - holnaptól teljes gőzzel üzemel a musicalworld.hu

<p>Kísérleti jelleggel már március közepén elindult a musicalworld.hu internetes portál, de hivatalosan keddtől érhető el az interaktív oldal - tájékoztatta hétfőn a Független Hírügynökséget Jónap Tamás, a musicalworld.hu tulajdonosa. A magántőkéből életre hívott oldal musicalrajongó látogatói mindent megtudhatnak a műfaj hazai és külföldi háza tájáról - ígéri az üzemeltető.</p>

Jónap Tamás és barátai fél évvel ezelőtt döntöttek úgy, hogy létrehoznak egy hiánypótló internetes portált a musicalek iránt érdeklődő közönségnek. Az oldal üzemeltetőinek alapelve az interaktivitás, a hatékonyság és a folyamatos kapcsolattartás - hangsúlyozta a tulajdonos.

A "Több mint musical" szlogennel életre hívott musicalworld.hu több, mint amit ez a zenei műfaj kínál - mondta el érdeklődésünkre Jónap Tamás. A portál látogatói egyfelől mindent megtudhatnak a hazai és külföldi bemutatókról, musical-eseményekről, fesztiválokról, valamint a fórum rovaton keresztül véleményt cserélhetnek egymással és az oldal készítőivel is, tette hozzá. Az oldal egyik legnagyobb erényének nevezte Jónap Tamás azt, hogy az érdeklődők interjúkat olvashatnak nem csak felkapott musical művészekkel, hanem táncosokkal, fiatal tehetségekkel és háttéremberekkel is.

A rövidtávú terv az, hogy megtalálják a célközönséget, a hosszú távú elképzelés pedig az lenne, hogy kilépjenek a virtuális térből, és létrehozzanak egy musicalrajongókból álló közösséget, akik együtt mennének koncertekre, előadásokra. Arra a kérdésünkre, hogy lesz-e angolul elérhető változata is az oldalnak, Jónap Tamás elmondta, a tervek között az angol verzió is szerepel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!