Friss hírek

2009.04.12. 14:14

TEREPRALI - Szalay nyerte az idénynyitót, a honvédségi csapat is célba ért

<p>A Szalay Balázs - Bunkoczi László páros nyerte a tereprali országos bajnokság első futamát a Hajdú-Bihar megyei Derecskén. A Magyar Honvédség nemrégiben alakult csapata 7. lett, ezzel éppen, hogy lemaradt a pontszerző helyekről.</p>

Az utolsó, harmadik napon Derecske környékén versenyzett a mezőny, három szelektív szakaszt (12-76-12 km) teljesítve. Az autósok, a motorosok és a quadosok is rendben beérkeztek, baleset nem történt - közölte a versenyiroda a Független Hírügynökséggel. A versenyen 20 autós, 13 quados, és 2 motoros indult.

A Magyar Honvédség nemrégiben alakult tereprali csapata, amely szombaton még egy féltengelytörésen is átesett, az előkelő 7. helyen ért célba. A Bálint Zoltán - Honfi Balázs kettős alig 25 perces hátrányt szedett össze az első helyen befutott Szalay-Bunkoczi párossal szemben. Első versenyük alkalmából Isaszegi János vezérőrnagytól emlékplakettet vehettek át.


Tereprali Ob, 1. futam, BOMBA ENERGY DRINK KUPA, Derecske, végeredmény:

1. Szalay Balázs - Bunkoczi László (Opel) 2.56.50 óra
2. Fazekas Károly - Horn Albert (BMW) 2.58.40
3. Zapletal - Ulehla (cseh, Mitsubishi) 2.59.36
....
7. Bálint Zoltán - Honfi Balázs (Nissan) 3.21.42

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!