Friss hírek

2009.04.15. 20:42

Oktatásra nyertek pénzt Békéscsabán

<p>Száztizennégy millió forint uniós támogatást nyert Békéscsaba óvoda- és iskolafejlesztésre. A békési megyeszékhelyen egy óvodában és négy iskolában vezetik be a kompetencia-alapú okatást. A program célja a sikeres munkaerő-piaci alkalmazkodáshoz szükséges, az egész életen át tartó tanulás megalapozását szolgáló képességek fejlesztése, illetve az ehhez szükséges oktatás módszertanának elterjesztése a közoktatási rendszerben.</p>

A pályázati összeget a Szabó Pál Téri Általános Iskola, a 2. Számú Általános Iskola, a Jankay Tibor Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Diákotthon, a Kemény Gábor Logisztikai és Közlekedési Szakközépiskola, valamint a Lencsési Lakótelepi Óvoda használhatja fel, elsősorban a pedagógusok módszertani képzésére, valamint a diákok egyénre szabott fejlesztési programjának kidolgozására - áll Vantara Gyula polgármester szerdai közleményében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!