Friss hírek

2009.04.03. 14:28

Navracsics: Bajnai csomagja a reménytelenség politikája

<p>A Fidesz frakcióvezetője szerint Bajnai Gordon csomagja egyben az MSZP csomagja is, amely bukásra van ítélve, a reménytelenség sugárzik belőle. Navracsics Tibor pénteki sajtótájékoztazóján elmondta: egy válságkezelő program legitimitásához a választópolgárokat is meg kell kérdezni, nekik kell felhatalmazást adniuk a folytatásra. A baloldal időt nyerhet ezzel a hercehurcával, de a szembesítést nem kerülheti el - jelentette ki a politikus.</p>

Navracsics szerint a tervezett megszorításokkal újabb forrásokat vonnak el az emberektől, amellyel tovább növelik a családok, a nyugdíjasok terheit, a gazdaság élénkítéséért azonban semmit sem tesznek. Ezzel a kormánypárt továbbra is szembemegy az európai trenddel - jelentette ki az ellenzéki képviselő.

A Fidesz frakcióvezetője emlékeztetett arra, a válságkezelés nem lehet sikeres politikai hitelesség nélkül. Ehhez azonban az kell, hogy a kormány szembenézzen az elmúlt három évben elkövetett hibákkal, és a választópolgároktól tegye függővé azt, milyen irányban indul tovább az ország - mondta.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!