Friss hírek

2009.04.23. 05:29

Munkatársaitól, olvasóitól búcsúzik a Zoom.hu - Zoom.hu

<p>"Talán kár értünk" - ezzel búcsúzott szerda este a megszűnő Zoom.hu internetes hírportál főszerkesztője, Nagy József. A szerkesztőségben szerdán ért véget a munka, ugyanis a tulajdonos a hírportál eladása mellett döntött.</p>

Nagy József a búcsúzó cikkben azt írta a Zoom.hu-n, hogy beszálltak a hírversenybe, az egy évvel ezelőtti elképzeléseik egy részét megvalósították, de most vége a munkának, mert a tulajdonos eladta a portált, és az új gazda nem kívánja működtetni a Zoomot.

A Zoom.hu tavaly áprilisban indult, és csaknem egy évig működött. Az internetes lap eladásáról a Zoom tulajdonosa, Tarjányi Péter határozott, az új vevőt egyelőre nem kívánta megnevezni. A rendőrségi szakértőként is ismert vállalkozó hangsúlyozta, hogy a számára előnyös megállapodás mellett az is az újság eladása mellett szólt, hogy szerinte a választások közeledtével a politikai újságírásban nehéz idők következnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!