Friss hírek

2009.04.19. 11:32

Megkapta halott vőlegényének spermáját - lehet megint gyereke a New York-i nőnek

<p>Egy New York-i bíróság engedélyezte, így az utolsó pillanatban sikerült mintát szereznie halott vőlegénye spermájából egy nőnek pénteken, így lehet még egy gyereke hirtelen elhunyt társától - számolt be a különös történetről a BBC internetes hírportálja vasárnap.</p>

Gisela Marrero egy bronx-i bíróságon mondta el, hogy vőlegénye egy nappal halála előtt, szerdán azt mondta neki: szeretne még egy gyereket menyasszonyától. A 31 éves Johnny Quintana csütörtökön hunyt el hirtelen - szívrohamban. Ezután az asszonynak csupán 36 órája maradt, hogy mintát szerezzen elhunyt élettársa spermájából. Ehhez azonban bírósági engedélyt kellett kapnia, mivel nem a nő és a férfi nem voltak összeházasodva: a hivatalos papírokat csupán néhány órával azelőtt szerezte meg, mielőtt a "megtermékenyítési határidő" lejárt volna.

A bírósági végzés megszerzése után az egyik bronx-i spermabank alkalmazottai szinte rohantak abba az egészségügyi központba, ahol a vőlegény holtteste volt. Végül sikerült spermamintát levenni, így Marrerónak lehet újabb gyereke, ugyanis a párnak már van egy közös, két éves kisfia.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!