Friss hírek

2009.04.16. 15:19

Még két hétig lehet jelentkezni az elhízástudományi társaság fogyókúrás versenyére

<p>Még két hétig, május 1-ig lehet jelenkezni a Magyar Elhízástudományi Társaság "könnyen fogyok" versenyére. Az akció célja, hogy minél több túlsúllyal küzdő ember szánja rá magát az életmódváltoztatásra. A program ugyanis a rövid távú diéták helyett életmódváltást javasol, amelyhez a program segítséget is ad.</p>

Az érintettek a www.konnyenfogyok.hu weboldalon jelentkezhetnek a 3 hónapig tartó versenyre. A jelentkezőknek minimum 3 fényképet kell feltölteniük magukról és legalább 3 alkalommal Internetes naplót kell vezetniük a honlapon.

A vetélkedés fő célja, hogy a résztvevők közül minél többen változtassanak szokásaikon, mert csak ez biztosítja a hosszútávú fogyást. Ehhez a versenyzőknek a honlapon hasznos szolgáltatásokat, valamint orvosi segítséget nyújtanak, így például orvoskereső rendszer áll az érintettek rendelkezésére, illetve az oldalon feltett kérdésekre szakértő válaszol.

A versenyt az a 3 résztvevő nyeri, akik a 3 hónap alatt a testsúlyuk legalább 5 százalékától megszabadulnak, és akikre a képeik illetve internetes bejegyzéseik alapján a legtöbb szavazat érkezik. Nyereményük, hogy egy stílustanácsadó teljesen átalakítja a külsejüket. Rajtuk kívül az első 300 résztvevő egy-egy lépésszámlálót kap ajándékba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!