Friss hírek

2009.04.15. 19:19

Már 340 étterem és borszaküzlet csatlakozott a Borszerda akcióhoz

<p>A március végén még 130, április közepén már összesen 340 étterem és borszaküzlet jelezte, hogy csatlakozik az április 29-én megrendezendő Borszerda akcióhoz. Ezen a napon - a Torkos Csütörtök akció mintájára - féláron lehet majd bort és pezsgőt rendelni a regisztrált vendéglátóknál. Sőt, a főételek mellé egy ajándék pohár bort is kaphatnak a vendégek a ház borából.</p>

A résztvevő éttermek listája a www.borszerda.hu honlapon olvasható. Ezen az oldalon április 24-én délig jelentkezhetnek azok a vendéglátóhelyek, amelyek részt vennének az első Borszerda akcióban. A csatlakozás feltétele az eseményt megelőző héten használt itallap megtartása; külön erre az alkalomra készített, szűkített borsorral nem lehet részt venni. Várják a borszaküzletek jelentkezését is; a csatlakozás feltétele mindössze annyi, hogy akciós ajánlattal kell fogadni a vásárlókat április 29-én.

A kezdeményezéshez eddig több mint 340 vendéglátóhely és borszaküzlet csatlakozott, ezen kívül borkereskedők, taxi- és pótsofőrszolgálatok is részt vesznek az akcióban. A legnagyobb magyarországi bornagykereskedők is a program mellé álltak, és együttes megjelenésükkel támogatják az eseményt, kedvezményes borbeszerzési lehetőséget biztosítva a résztvevő éttermeknek az akció előtti időszakban - derül ki a Magyar Turizmus Zrt. szerdai közleményéből.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!