Friss hírek

2009.04.09. 11:35

LABDARÚGÁS: Zidane örülne, ha Florentino Perezt választanák meg

<p>A Real Madrid korábbi klasszisa, Zinedine Zidane nagyon örülne, ha Florentino Perezt választanák meg a klub elnökének a nyári választásokon. A világbajnok focista - állítása szerint - mindig nagyra tartotta Perezt, aki korábban már volt a királyi gárda elnöke, és azután is közeli barátok maradtak, hogy mindketten elhagyták az alakulatot.</p>

Zidane nemcsak az egykori elnökről beszélt, hanem arról is: ha Perez lenne újra a "főnök", akkor ő is elvállalna valamilyen feladatot a madridiaknál. "A Realnak egy karizmatikus vezetőre van szüksége, aki újra a csúcsra juttatja a gárdát" - mondta Zidane a Canal Plus tévéadó műsorában egykori válogatott tárásnak, Christophe Dugarry-nak.

"Amikor aláírtam a szerződésemet a Madriddal, azt mondtam Florentinónak: túl sokat fizetett értem (66 millió euró). Mire ő csak annyit válaszolt: ha többet kellett volna fizetnem érted, akkor habozás nélkül megteszem" - elevenítette fel a történteket "Zizou".

"Ez az ő üzletpolitikája. Ha akar valamit, azt megszerzi. Miután a 2002-es Bajnokok Ligája döntőben gólt lőttem a Bayer Leverkusennek, odajött hozzám, és annyit mondott: ezzel a találattal vissza is hoztam az áramat" - magyarázta a klasszis.

Zidane ezután arról is beszélt, hogy elérkezettnek látja az időt, hogy újra visszatérjen a labdarúgás világába. "Úgy érzem, kész vagyok a visszatérésre. Ha Florentino lesz az elnök, nagyon valószínű, hogy tanácsadóként én is szerepet kapok" - zárta le mondandóját a francia kiválóság.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!