Friss hírek

2009.04.16. 20:25

LABDARÚGÁS - Újra lehetnek kettős rangadók a Puskás-stadionban

<p>Újra kettős rangadókat rendezne a szövetség a Puskás-stadionban - hangzott el a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) csütörtöki elnökségi ülésén. A vezetőség szerint a kettős mérkőzések jót tennének a sportág népszerűsítésének, és segítenének a stadionbővítési költségek előteremtésében.</p>

Az ülésen a tagok a többi között a létesítményekről, az elodázhatatlan infrastrukturális fejlesztésekről tanácskoztak. Szó esett, egyebek között azokról a bővítési elképzelésekről, amelyeket a Puskás-stadionban kellene elvégezni, tekintettel a két szeptemberi, várhatóan nagy tömegeket vonzó vb-selejtezőre, a portugálok és a svédek ellen. Ezzel kapcsolatban az elnökségi tagok szerint minden szempontból hasznos volna, ha a Soproni Liga július 25-i rajtját követően, irányított sorsolással kettős rangadókat lehetne rendezni a Puskás-stadionban. A vezetőség szerint a kettős mérkőzések jót tennének a sportág népszerűsítésének, és segítenének a stadionbővítési költségek előteremtésében.

A csütörtöki ülésen döntöttek arról is, hogy a magyar futball eredményessége, üzleti alapokra helyezése érdekében kidolgozott tervezettel, amelynek része, hogy újra 12 csapatos lenne az első osztályú bajnokság, az NB I-es és NB II-es klubok képviselőiből álló ad hoc bizottságoknak a lehető leghamarabb, már a jövő heti ülésükön foglalkozniuk kell.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!