Friss hírek

2009.04.08. 15:05

KÉZILABDA: A Podgorica bejelentette Szamoránsky Piroska leigazolását

<p>Hivatalosan is bejelentette szerdán a montenegrói Buducsnoszt Podgorica, hogy leigazolták Szamoránsky Piroskát a Ferencvárosból. A fiatal beállós két évre kötelezte el magát a montenegrói csapathoz, ahova a szezon végén érkezik a Fradiból - olvasható az eurohandball.com-on.</p>

Szamoránsky a Győrben kezdte pályafutását, később a Ferencvároshoz igazolt, ahol együtt dolgozott Zsiga Gyula edzővel. A szakemberrel ezután is folytathatja a közös munkát, Zsiga edzi ugyanis a montenegrói együttest. A Podgoricában még egy magyar, Kindl Gabriella is játszik.

Predrag Boskovic, a klub elnöke a bemutatáskor elmondta: Szamoránsky remekül beillik majd a csapatba, hiszen a többi csapattag is hasonló korú, mint ő. Az elnök szerint lesznek még erősítések, erről azonban még nem akart beszélni, viszont hozzátette: rendkívül elégedettek Zsiga Gyula munkájával, aki még legalább egy évig Montenegróban marad.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!