Friss hírek

2009.04.07. 08:19

Japán pornóoldalra linkelt a brit belügyminisztérium honlapja

<p>Egy japán pornóoldalra mutató link került fel a brit belügyminisztérium hivatalos honlapjára véletlenül - közölte hétfő késő este az AFP francia hírügynökség a brit belügyi szóvivőre hivatkozva. A hibás linket eltávolították az oldalról, miután a BBC brit közszolgálati adó erre felhívta a figyelmet.</p>

A belügyminisztérium honlapján lévő kérdéses link egy tanácsadó testület külső honapjára mutatott, amelyet meghackeltek, hogy egy japán pornóoldalra irányítsa a látogatókat - közölte a brit belügyi szóvivő az AFP francia hírügynökségnek nyilatkozva. A szóvivő elmondta, hogy amit értesítették őket az esetről, azonnal eltávolították a linket az oldalról, és nyomozást indítottak az ügyben.

Két héten belül ez már a második, pornóhoz köthető kellemetlen eset a brit belügyminisztériumnál. A múlt héten Jacqui Smith belügyminiszter kénytelen volt visszafizetni elszámolt költségei egy részét, miután kiderült, hogy abban egy fizetős tévécsatorna pornófilmjei is szerepeltek. A filmekre állítólag a férje fizetett elő.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!