Friss hírek

2009.04.07. 15:06

Fényes nappal akartak rabolni - elfogták őket a rendőrök

<p>Fiatalok próbáltak ellopni egy középkorú házaspár autójának üléséről egy táskát, mialatt társaik elterelték a pár figyelmét. A nő azonban észrevette a tolvajokat, ezért a táskájával menekülő fiú után szaladt, aki beugrott egy autóba és nagy sebességgel elhajtottak a helyszínről, miközben az autóval a nőt elsodorták - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Kemény Gábor, a Kaposvári Rendőrkapitányság vezetője.</p>

A történteket észrevette egy szolgálaton kívüli rendőr, aki követni kezdte a menekülő rablókat, miközben folyamatos kapcsolatban volt a rendőrség ügyeletével. A menekülő autót csak több járőrautónak sikerült megállítania és a benne ülő fiatalokat elfognia. A tolvajok egyik társukat a helyszínen hagyták, aki futva menekült, de őt is elkapták. A társaság négy tagját gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök, majd őrizetbe vették őket. Előzetes letartóztatásukról 3 napon belül a Kaposvári Városi Bíróság dönt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!