Friss hírek

2009.04.05. 16:31

Civil demonstráció a Hősök terén - motoros csapat indult a követelésekkel a Sándor-palotába

<p>A Hősök teréről a Sándor-palotához indult a Gój Motorosok csapata vasárnap délután, hogy átadja a köztársasági elnöknek az előrehozott választásokért demonstráló civilek petícióját. A téren közben Csizmadia László a Magyar Konzervatív Alapítvány képviseletében azt mondta: addig nem mennek sehová, amíg választ nem kapnak követeléseikre.</p>

A rendezvényen felszólalt a MAGOSZ elnöke is, aki elmondta: mind a gazdák, mind a városi polgárok megsínylették az elmúlt hét évet. Jakab István esztelen őrületnek nevezte a jelenlegi állapotokat, majd megismételte: nem engednek a követelésekből.

A Civil Összefogásért Fórum vasárnap délután kettő órától hirdette meg az előrehozott választásokért tartott demonstrációját. A tömeg délután négykor már több tízezres volt - jelentette a Független Hírügynökség helyszíni tudósítója.

A kezdeményezéshez számos civil szervezet csatlakozott. Kint van például a téren a Magyar Gárda is. A rendezvényre összegyűltek a Hősök tere mellett elfoglalják a Dózsa György utat is, így a rendőrök a környéken a forgalmat elterelik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!