Friss hírek

2009.04.29. 15:59

Az MSZP kitart Kivágó Iván Györgyné mellett - csütörtökön nem lesz költségvetése a fővárosnak

<p>A Független Hírügynökség információi szerint a fővárosi MSZP kitart Kivágó Iván Györgyné mellett, annak ellenére is, hogy egy magánszemély kifogást nyújtott be szerdán a Fővárosi Választási Bizottság (FVB) határozata ellen, amely a politikusnak adta ki a Hunvald György lemondásával szabaddá vált fővárosi szocialista képviselői mandátumot. A panasz benyújtása miatt elmarad az FVB által szerda délutánra jelzett úgynevezett mandátumkiadás. Így várhatóan csütörtökön sem fogadja el a költségvetést a fővárosi közgyűlés.</p>

Információink szerint a budapesti MSZP kitart KIvágó Iván Györgyné mellett, szerintük szakmailag és emberileg is megfelel a képviselői feladatra és nincs semmi kivetnivaló a munkájában. Kivágó Iván Györgyné sajtóértesülések szerint 80-es években a III/II-es kémelhárító főcsoportfőnökség 8-as osztályának "B" alosztályán dolgozott.

A kifogást az Országos Választási Bizottság (OVB) bírálja el három napos határidővel. A fővárosi közgyűlésben így továbbra is szavazategyenlőség van az ellenzéki és az MSZP-SZDSZ koalíció képviselői között, így várhatóan csütörtökön ismét nem fogadja el a közgyűlés a főváros költségvetését.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!