Friss hírek

2009.04.06. 05:26

Az árverezések és kilakoltatások ellen tiltakozik a VÉSZ

<p>A kilakoltatások ellen tiltakozik és egyben ügydöntő népszavazást kezdeményez a Vállalkozások Érdekvédelmi Szövetsége (VÉSZ) hétfőn, Budapesten. A szervezet közleménye szerint hétfőn délelőtt egy lakott fővárosi ingatlan árverésén vesznek részt.</p>

Az akció célja, hogy "megmagyarázza a spekulánsoknak: fölösleges pénzkidobás az önhibájukon kívül bajba jutott emberek egyetlen otthonaként szolgáló lakott ingatlanok felvásárlása, mert soha nem fognak ezeknek az ingatlanoknak a birtokába kerülni". - olvasható Éliás Ádám elnök közleményben. A tiltakozó megmozdulást egy Szilas parki árverésre szervezi a szövetség.

A VÉSZ közleményében kijelenti, hogy a vétlen családok védelmében ügydöntő népszavazást kezdeményez. A népszavazáson feltenni kívánt kérdés: "Egyetért-e azzal, hogy Magyarországon senkit ne lehessen kilakoltatni jogszerűen elfoglalt egyetlen otthonából?"

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!