Friss hírek

2009.04.07. 14:30

Az ajtón keresztül gurult a garázsba a kocsi - elsodorta a sofőrt

<p>Elsodorta a sofőrt a lejtős garázsbejárón leállított autó, ami azután a garázsajtót is betörte kedden kora délután Budapesten. A fal és az ajtó közé szorult sofőr szerencséjére a központba bekötött riasztó megszólalt és a távfelügyelet kiérkező munkatársai észrevették a sérültet.</p>

Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta: egy idős férfi a XVII. kerületi, Egerbocs utcai házánál, a garázs lejtős bejárójánál állította meg a kocsit, majd előrement, hogy kinyissa a garázskaput. Az autó nem volt sem befékezve, sem sebességbe téve, így elindult lefelé.

A sofőr megpróbált elugrani, de a szűk bejárat miatt a feje és a lába beszorult a kocsi és a fal közé. Az autó betörte a garázsajtót. Ez volt a férfi szerencséje, ugyanis az ajtó egy riasztó központba bekötött jelzőberendezéssel van ellátva. A távfelügyelet kiérkező munkatársai megtalálták a szorult helyzetbe került férfit és hívták a tűzoltókat, akik kiszabadították a sérültet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!