Friss hírek

2009.02.16. 12:21

VESZPRÉMI TRAGÉDIA. Sesumot kiengedték a kórházból

<p>Hétfőn délelőtt kiengedték a veszprémi kórházból Zarko Sesumot. Az MKB Veszprém kézilabdázója úgy tudjuk családjával együtt hazautazik Szerbiába, hogy ott lábadozzon. Játékostársa Ivan Pesic még mindig a kórházban van, de napokon belül őt is kiengedhetik.</p>

A varratszedést követően hétfőn délelőtt kiengedték a kórházból az egy hete vasárnap életveszélyesen megsérült Zarko Sesumot. A kórház orvos-igazgatója a Független hírügynökségnek elmondta: a szerb játékos további kórházi kezelésre nem szorul.

Ivan Pesic állapota szintén kielégítő. A játékosnak már nincs láza és már nem az intenzív osztályon kezelik. Várhatóan őt a hét második felében engedik ki a kórházból - mondta dr. Tótth Árpád. A Független Hírügynökség úgy tudja, hogy Pesic ezután Horvátországba utazik.

Mocsai Lajos az MKB Veszprém vezetőedzője érdeklődésünkre elmondta: úgy tudja Sesumot a család a lábadozás idejére hazaszállítja Szerbiába. Mocsai Lajos hozzátette, reményeik szerint a szerb játékos pár héten belül megkezdheti az edzéseket is.

Az MKB Veszprém játékosait február 8-án hajnalban egy veszprémi szórakozóhelyen támadták meg. Marian Cozmát halálra szúrták, míg játékostársait Ivan Pesicet és Zarko Sesumot életveszélyesen megsebesítették. Az ügynek három gyanúsítottja van, közülük kettőt Ausztriában fogták el, kiadatásuk folyamatban van. Harmadik társukat, aki önként adta fel magát a rendőrségen, előzetes letartóztatásba helyezte a veszprémi bíróság.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!