Friss hírek

2009.02.13. 12:43

Kukával támadt a tűzoltóra

<p>Egy 120 literes kukával támadt a tűzoltókra, majd megrángatta az oltásvezetőt egy kiskőrösi férfi csütörtök éjszaka. Úgy érezte, hogy a riasztáshoz képest, sokára jöttek a szomszédjában égő házhoz és így próbálta őket gyorsabb munkára buzdítani.</p>

A tűzet éjjel 11 órakor jelentették a Kiskőrösi Parancsnokságnak. Egy férfi magánéleti konfliktusai miatt felgyújtotta a saját házát. Ő jelentette be a tüzet. A tűzoltók 10 perccel később már a helyszínen voltak, amikor az egyik szomszéd rájuk támadt. Egy - a házaknál haszált 120 literes - kukát vágott neki többször is a tűzoltóautónak és azt kiabálta, hogy csináljanak már valamit a tűzzel a tűzoltók, akik egyébként akkor már javában oltották a lángoló házat. Kicsit később a férfi az oltás vezetőjét támadta meg. Megrángatta a kabátját, aki ekkor értesítette a rendőrséget - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Paksi Dénes, Kiskőrösi Tűzoltóparancsnok.

A ház tulajdonosa egy ikerház egyik lakását gyújtotta fel. A lángok átterjedtek a szomszéd lakásra is. Mire a tűzoltók eloltották a tüzet, addigra a ház fele leégett.

A tűzoltók támadója ellen garázdaság miatt indított nyomozást a Kiskőrösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya - mondta Nyikos Tamás a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!