Friss hírek

2009.02.16. 18:20

HAVAZÁS - egyelőre nincs nagyobb gond a fővárosi tömegközlekedésben

<p>A havazás ellenére egyelőre nagyobb gond nincs a fővárosi tömegközlekedésben, egyedül a 27-es busz akadozik, a hó miatt kora este csak a Villányi út és a Búsuló Juhász megállója között járt. A BKV folyamatosan tartja a kapcsolatot a közterület-fenntartókkal és azonnal jelzik, ha valahol takarítani kell az utat.</p>

Erős János, a BKV fődiszpécsere a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy hétfőn kora este csak a Gellért-hegyen van kisebb fennakadás. Ott a 27-es busz csak a Búsuló Juhászig jár, a problémát jelentették már a közterület-fenntartóknak. A BKV egyébként is folyamatosan tartja a kapcsolatot a közterület-fenntartókkal és jelzik, ha valahol sózni, vagy takarítani kell. Az utak egyébként mindenhol sónedvesek, a közlekedés folyamatos.

Horti Zsófia, a fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy a cégnél este hat órakor van műszakváltás, ezután 78 géppel dolgoznak majd a városban. Először a BKV által jelzett területeket tisztítják le. Gondok a XI-XII. kerületben, főleg a mellékutcákon lehetnek. A közterület-fenntartók folyamatosan dolgoznak az utakon. Az autósoktól azt kérik, hogy semmiképpen ne induljanak el nyári gumival, a háztulajdonosok pedig takarítsanak a hozzájuk tartozó utcaszakaszokon a balesetek elkerülése miatt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!