Friss hírek

2009.02.15. 13:48

Benzinkúton garázdákodtak Enyingen- felvétel buktatta le őket

<p>Hét embert vett őrizetbe rendőrség szombat este Enyingen, miután egy nagyobb csoport üvegekkel támadt rá egy másik táraság autóira egy benzinkúton - tájékozatta vasárnap a Független Hírügynökséget közleményében Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. A garázdálkodókat egy tv-stáb felvétele lebuktatta le.</p>

A rendőröket este fél 8-kor riasztották, hogy az enyingi benzinkúton egy nagyobb társaság rátámadt egy másik, szintén nagyobb - 15-20 főből álló - csoport tagjaira. Az állítólagos megtámadottak azt mondták, hogy az erőszakos banda tagjai 6-7 kocsival érkeztek a helyszínre, és bántalmazták őket. Az incidens idején más okból kifolyólag egy tv-stáb is tartózkodott a töltőállomásnál, akik rögzítették az eseményeket, amelynek köszönhetően kiderült, hogy az elmondott történet nem igaz.

A felvételeken látszik, hogy valóban érkezett 6-7 kocsi a benzinkúthoz, azonban nem bántottak senkit. Azok, akiket állítólag megtámadtak, bementek a töltőállomás boltjába, onnan italos üvegeket hoztak ki, és az érkező - állítólagos garázdák - kocsijai felé kezdték dobálni azokat. Ezt követően az autósok elmenekültek a helyszínről.

A rendőrség lefoglalta a felvételeket, amelyek alapján már hét embert őrizetbe vettek. Velük szemben csoportos garázdaság bűntett elkövetése miatt indult meg az eljárás. Az ügyben további előállítások várhatók - írja a közlemény.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!