Friss hírek

2009.01.27. 15:44

HANGOS SPORTHÍREK délután

<p>- Fazekas Nándor nyártól ismét a Veszprémben véd<br />- A régi szövetségi kapitány veszi át az új helyét Újpesten</p>

Fazekas Nándor júliustól három évig az MKB Veszprém játékosa lesz - mondta a Független Hírügynökség kérdésére a klub vezetése kedden. A magyar válogatott kapus a német Gummersbachtól igazol Mocsai Lajos csapatába. Fazekas már tavaly megállapodott a Veszprémmel, a szerződést akkor meg is kötötték, de a játékos kérésére nem hozták nyilvánosságra. A 32 éves hálóőr jelenleg a magyar válogatottal Horvátországban van a világbajnokságon, ahol 43 százalékos védési mutatójával második a kapusok rangsorában.

Godova Gábor, a női válogatott volt szövetségi kapitánya és Petik Attila vezeti az Újpest férfi vízilabdacsapatának szakmai munkáját a bajnokság hátralévő részében. A vezetőedzői poszt azután üresedett meg, hogy múlt héten Petrovics Mátyás lett a női válogatott szövetségi kapitánya. Godova Gábor a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy ő szakmai vezetőként segíti a csapatot, a vezetőedző Petik Attila lesz.

Visszavonul a labdarúgástól Thomas Gravesen - jelentette be a 32 éves játékos kedden. A harcias játékstílusáról ismert dán válogatott középpályás leghosszabb ideig az Everton játékosa volt, de megfordult a Real Madrid, a Hamburg és a Celtic csapatában is. A dán válogatottban 66-szor lépett pályára, ezalatt öt gólt ért el.

Ezek is érdekelhetik